Piedāvājam jums vienkāršu un ātru recepti šokolādes deserta bez cepšanas pagatavošanai.
Sastāvdaļas:
- cepumi – 300 grami;
- sviests -150 grami;
- какао – 3-4 ēdamkarotes;
- krēmsiers – 250 grami;
- pūdercukurs – 50-10 grami;
- šokolāde – 200 grami;
- saldais krējums – 100 grami.
Gatavošana:
- Jāsāk ir ar pamatnes – tortes biskvīta pagatavošanu. Sadrupiniet cepumus ar blendera palīdzību, vai citā jums ērtā veidā. Izkausējiet sviestu un tam pievienojiet sasmalcinātos cepumus. Samaisiet viendabīgā masā.
- Ieklājiet vienmērīgā slānī šo masu formas dibenā, cītīgi pieblietējot to ar glāzes dibenu. Pēc tam formu ievietojiet ledusskapī.
- Pildījumam biezpiena masu vai krēmsieru saputojiet gaisīgā konsistencē, pakāpeniski pievienojot pūdercukuru.
- Ūdens peldē izkausējiet šokolādi, ļaujiet tai nedaudz atdzist un, nepārtraukti maisot pildījuma masu, pielejiet tai šokolādi. Un tad visu kopā kārtīgi saputojiet.
- Atsevišķā traukā saputojiet saldo krējumu līdz gaisīgai konsistencei.
- Siera masai pievienojiet saputoto krējumu un ar karoti vai lāpstiņu uzmanīgi iemaisiet, lai gatavā masa ir gaisīga.
- Izņemiet no ledusskapja formu ar biskvītu un vienmērīgā kārtā noklājiet to ar pildījumu. Pēc tam atkal ievietojiet formu ledusskapī uz dažām stundām.
- Pirms pasniegšanas to var pārkaisīt ar kakao vai uzrīvēt šokolādi.
[…] LASI VĒL: Garšīga šokolādes torte, kuru gatavo bez cepšanas […]